Mercè Galí – Il·lustradora

Creixo envoltada de contes a la llibreria dels pares, a la Vila de Gràcia, a Barcelona. El magatzem és un amagatall per devorar imatges en silenci.

La música i la dansa m’apassionen, però dibuixar, ha estat sempre  una manera d’expressar-me. M’interessa l’espontaneïtat del traç, el collage, la fotografia, jugar amb l’atzar i buscar en allò més simple la màxima expressió. Valoro el sentit de l’humor i procuro portar la imaginació més enllà del text per arrencar un somriure de complicitat al lector.

Estudio il·lustració a “la Llotja” de Barcelona i Belles Arts a la Universitat de Barcelona amb la especialitat de gravat.

Treballo principalment en l’àmbit de la il·lustració infantil i juvenil per diferents editorials i publicacions com Cavall Fort, revista que llegeixo desde petita. Il.lustro cartells i programes per diferents campanyes de comunicació d’àmbit cultural.

Actualment compagino la il·lustració de llibres amb la docència impartint tallers creatius per a infants i classes de gravat per a adults a l‘Escola d’Art municipal Manolo Hugué.

Paralelament, m’endinso en el món creatiu del llibre d’artista i del gravat amb diferents projectes personals i col·lectius i participo en diferents exposicions d’il·lustració i llibre d’artista.

Website: http://mercegali.com

Share Project :

Mercè Galí - Illustrator