Percudium

Percudium neix a Barcelona l’octubre de 1996 amb la voluntat de cobrir les necessitats musicals d’una colla d’amics. Al seu inici té clar que busca nous camins en el món de la percussió de carrer i es desmarca de la tendència que fins aquell moment predominava en la tradició, que ubicava gairebé exclusivament la percussió al món dels diables i correfocs, i aposta per ritmes africans, llatins, brasilers…
Així doncs, carregats de ganes i il·lusió, 7 persones inicien la nova aventura d’un grup batejat dins de la furgoneta que els portava camí de la primera actuació, al correfoc de Sarrià. Des d’aleshores, busquem nous estils, nous instruments, noves tendències. Actualment està format per més de 20 músics i, amb una imatge inconfusible, de verd i blanc, i amb un so que convida a la festa, el grup és reconegut allà on va.
La seva trajectòria l’ha portat a actuar a diferents països d’Europa i altres continents i a ser coneguts a molts pobles i ciutats del nostre país.
Percudium ofereix una festa de ritmes, sons i color en les seves actuacions, a més d’una actitud molt propera al públic, que fa que tothom s’animi a ballar i vibrar amb els seus ritmes.

Illustration: Mercè Galí

Share Project :