Reviews

Customer experience

"A la nostra cooperativa estem supersatisfetes amb la feina d'El Petit Kraken. Eficiència, eficàcia, rapidesa i una sensibilitat cap al nostre projecte que fa que entengui perfectament les nostres necessitats i les plasmi millor del que ens imaginàvem nosaltres. La comunicació és fluida i sempre ens aporta solucions ràpides i útils. A més ens agrada l'estètica que utilitza a l'hora de fer webs!"
Quesoni Cooperativa
Serveis integrals per al l'espectacle
"Portava molt de temps buscant algú per renovar el meu web, però no trobava mai el perfil adequat. El Petit Kraken va ser tot un descobriment i, fent honor al seu nom, va saber entendre què volia i com ho volia. Poca Broma amb el Petit Kraken!"
Poca Broma Produccions
Producció audiovisual
"Ens va ajudar a visualitzar les possibilitats de creixement de la nostra pàgina des del principi, de manera que moltes necessitats futures ja van quedar resoltes en la primera versió de la web."
Óscar Clemente
Documentalista
"Ha estat la meva primera web i n'estic molt contenta. L'atenció rebuda, la resolució de dubtes, consells...tot excel·lent. En Nico sap quin ventall de propostes donar-te per tal que el resultat encaixi amb la web que tu vols o t'imagines. Un treball en equip imprescindible i enriquidor."
Mercè Galí
Il·lustradora
“Em van ajudar en tot moment a desenvolupar el que tenia al cap, aconsellant-me per a aconseguir millors resultats. Grans professionals amb especial atenció en els detalls”.
Kim Fanlo
Músic i productor
"Del Petit Kraken només en puc dir meravelles!!! M'ha salvat la web unes quantes vegades i de manera molt ràpida. Quan m'ha fet propostes sempre m'han agradat. Només cal veure les diferents webs que ha dissenyat. Així que per qualsevol tema de web compto amb El Petit Kraken."
Clara Galí
Actriu
×