Serveis

Els nostres serveis web ofereixen una gamma completa de solucions dissenyades per a potenciar la presència digital del teu negoci. Des del disseny de pàgines web atractives i funcionals fins a la implementació d’estratègies de màrqueting digital, estem compromesos a impulsar el teu èxit en línia.

Comencem per comprendre els teus objectius comercials i la teva audiència. Amb aquest coneixement, creem llocs web responsius i d’alt rendiment que captiven als visitants des del primer clic. A més del disseny estètic, ens enfoquem en l’optimització SEO per a millorar la teva visibilitat en els motors de cerca, assegurant que el teu lloc es destaqui entre la competència.

Els nostres serveis no es limiten al disseny i l’optimització. Oferim desenvolupament d’eines personalitzades per a cobrir necessitats específiques del teu negoci. A més, gestionem estratègies integrals de xarxes socials, maximitzant la interacció i l’abast de la teva marca en plataformes rellevants.

L’analítica de dades és fonamental en la nostra aproximació. Utilitzem mètriques precises per a comprendre el rendiment del teu lloc web i les estratègies de màrqueting. Això ens permet ajustar constantment les nostres tàctiques per a aconseguir resultats òptims, augmentant la conversió i millorant l’experiència de l’usuari.

La nostra consultoria va més enllà de la implementació inicial. Oferim assessorament continu i suport tècnic per a garantir que la teva presència en línia estigui sempre alineada amb les teves metes empresarials. Estem compromesos a ser el teu soci estratègic en el món digital, adaptant-nos als canvis del mercat i les tendències emergents per a mantenir el teu negoci en l’avantguarda.

Confia en nosaltres per a proporcionar-te solucions integrals que no sols reflecteixin la identitat de la teva marca, sinó que també impulsin el seu creixement. Amb els nostres serveis web, el teu negoci estarà equipat per a triomfar en el competitiu panorama digital actual i assolir nous horitzons d’èxit.

Disseny web

Una experiència més agradable i intuïtiva

Empreses i Professionals

Llocs web moderns, segurs i eficients. M’encarregaré de tots els tràmits (registre de dominis, gestió de DNS, creació de correu electrònic, hosting, etc.) T’ajudaré quan ho necessitis. Tots els llocs web inclouen suport tècnic durant 6 mesos.

Personals i Esdeveniments

Si necessita un petit lloc per promoure la celebració d’un esdeveniment, puc fer-ho en uns pocs dies. La presentació d’un àlbum o llibre, l’estrena d’una obra de teatre o una pel·lícula, campanyes comercials, un festival de música o una gran festa.

Serveis per a empreses

Gestió de Continguts & Retoc Fotogràfic

Gestió de continguts

Gestió del teu lloc web o xarxa social. Manteniment WordPress

Retoc fotogràfic

És important per al seu negoci que la qualitat de les fotos sigui professional.

Projectes socials i artístics

Preferències per projectes artístics, socials, culturals i educatius

il·lustració
Alimentació saludable
Música
Artesania
Teatre i cinema
CGI i Photo Retouching
Cooperatives
Esdeveniments i festivals
Circ
Col·lectius d'artistes
×